Allergener

ALLERGENER

Hvis du er allergiker, skal du være opmærksom på flere ting, når du bestiller sushi. Se nedenstående for et hurtigt overblik over de forskellige ingredienser og hvor du kan finde dem i vores mad.

OBS: Hvis du lider af allergi, bedes du henvende dig direkte i den forretning du ønsker at bestille din sushi ved og aftale nærmere med vores butikspersonale.

Glutenallergi og cøliaki

Du bør undgå: surimi blanding, japansk mayo, soya (glutenfri soya kan købes), nobashirejer (tempurarejer), sushiart sauce, unagi sauce, grøn masago, rød masago, orange masago, wasabiærter, kimchi sesam, chilimayonnaise, fried chicken (friteret kylling), tofu, gyoza chicken, gyoza veggie, tangsalat, spicy mayo, hvidløgsmayo.

Allergi overfor krebsdyr

Du bør undgå: surimi blanding, rejer, nobashirejer (tempurarejer), tigerreje.

Allergi overfor æg

Du bør undgå: japansk mayo, surimi blanding, chilimayonnaise, sushiart sauce, mango sauce, spicy mayo, hvidløgsmayo, gyoza chicken, gyoza veggie.

Allergi overfor fisk

Du bør undgå: laks, surimi blanding, grøn masago, rød masago, orange masago, tun, kimchi sesam.

Allergi overfor nødder

Du bør undgå: peanuts.

Allergi overfor soya

Du bør undgå: surimi blanding, spicy mayo, sushiart sauce, unagi sauce, grøn masago, rød masago, orange masago, wasabiærter, kimchi sesam, soyapapir, fried chicken (friteret kylling), nobashirejer (tempurarejer), tofu, soya, glutenfri soya, edamamebønner, gyoza chicken, gyoza veggie, tangsalat, japansk mayo.

Allergi overfor mælk og laktoseintolerance

Du bør undgå: flødeost, kimchi sesam, fried chicken (friteret kylling).

Allergi overfor sennep

Du bør undgå: hvidløgsmayo, sushiart sauce, chilimayonnaise, mango sauce, grøn masago, wasabiærter, wasabi, gyoza chicken, gyoza veggie, japansk mayo.

Allergi overfor sesamfrø

Du bør undgå: spicy mayo, chilipulver, sort sesam, hvid sesam, chilimayonnaise, kimchi sesam, gyoza chicken, gyoza veggie, tangsalat.