Købsbetingelser

Privatlivspolitik/Handelsbetingelser

Virksomhedsinformation/ Kontaktoplysninger

Navn: Sushiart ApS 
Adresse: Skanderborgvej 181A
8260 Viby
Telefon: 60110622
Email: info@sushiart.dk 

Der tilbydes på denne hjemmeside mulighed for, at afgive ordrer til afhentning hos Sushiart ApS samt Mnna ApS (CVR.41685492).  

Alle køb foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde og Sushiart ApS samt Mnna ApS. 
Bestillingen på denne hjemmeside formidles til Sushiart ApS samt Mnna ApS gennem OnlinePOS – mens betalingen modtages direkte af Sushiart ApS samt Mnna ApS via indløseren. 

I dette tilfælde DIBS & NETS.

Uanset hvilken del af denne hjemmeside, du går ind på, tilkendegiver du, at du accepterer disse hjemmesidevilkår.
Hvis du ikke accepterer hjemmesidevilkårene, skal du forlade hjemmesiden øjeblikkeligt, og du kan ikke bestille produkter på hjemmesiden.
Vi kan til enhver tid ændre disse hjemmesidevilkår. Du bør løbende besøge hjemmesiden for at læse de gældende hjemmesidevilkår, da de er bindende for dig. Du er underlagt de politikker, vilkår og betingelser, der er gældende på det tidspunkt, du bestiller produkter hos os.

Håndtering og beskyttelse af persondata
Personlige oplysninger fra kunder der bestiller take away online indsamles af Sushiart ApS samt Mnna ApS med det formål at producere den ønskede bestilling til dig. Oplysninger bruges derfor kun i forbindelse med bestilling, betaling, ordrehåndtering/kommunikation og afhentning/udbringning. De personlige oplysninger består af kundens navn, e-mail adresse, telefonnummer og evt. adresse. Fortrolige oplysninger afgivet i forbindelse med betaling håndteres af tredjepart, som altid overholder PCI-standarden.

Ved oprettelse af en brugerprofil indsamles og opbevares de indtastede personlige oplysninger, som eksempelvis kan omfatte navn, e-mail adresse, adresse og andre identifikationsoplysninger. Hvis der forinden er afgivet udtrykkelig samtykke kan disse oplysninger blive brugt i markedsføringsøjemed, som eksempelvis fremsendelse af nyhedsbreve, markedsføring af produkter, særlige tilbud og invitationer til events og konkurrencer.

Ønskes de opgivne informationer opdateret, ændret eller slettet kan dette gøres på din kontooversigt efter login på hjemmesiden eller ved at kontakte Sushimania ApS samt Mnna ApS på mail. 

Sammenfattende oversigt
Vi behandler oplysninger, som du afgiver frivilligt, oplysninger som vi indsamler automatisk, og oplysninger som vi indhenter fra tredjepartskilder, for løbende at forbedre vores tjenester. På denne måde forsøger vi at tilpasse vores service til dine behov. Nedenfor en sammenfattende oversigt over de oplysninger vi benytter:

 1. Oplysninger du afgiver frivilligt
 • Registreringsoplysninger Når du opretter en konto, tilmelder dig eller udfylder formularer på tjenesterne, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og den adgangskode, som du opretter. Dette giver dig adgang til din ordrehistorik og præferencer.
 • Transaktionsoplysninger
  Vi indsamler transaktionsoplysninger og leveringsoplysninger, når du afgiver en ordre for at behandle og udføre din ordre, fakturere dig, kommunikere din ordre til restauranten, sende dig statusopdateringer på din ordre og svare på dine ordreforespørgsler og generelle spørgsmål henvendt til os. Obs.: Vi opbevarer ikke kreditkortoplysninger i vores systemer.
 • Oplysninger om dine markedsføringspræferencer: Vi kan indsamle oplysninger om dine præferencer med hensyn til modtagelse af markedsføringsoplysninger, så vi kan sende dig tilpasset markedsføring om vores produkter eller tjenester, men kun efter forudgående tilladelse.
 • Feedback: Når du skriver meddelelser og anmeldelser af tjenesterne, eller du kontakter os, for eksempel, med et spørgsmål, problem eller en kommentar, indsamler vi oplysninger om dig, herunder dit navn og indholdet af din forespørgsel for at kunne håndtere og besvare din henvendelse.
 1. Oplysninger vi indsamler automatisk
 • Aktivitetsoplysninger
  Vi kan indsamle oplysninger om din brug af tjenesterne og oplysninger om dig fra det indhold, som du opretter, og de meddelelser, som du skriver eller sender, samt hvad du søger efter, ser på og interagerer med.
 • Cookies og lignende teknologier: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologi til at indsamle og bruge personoplysninger om dig herunder f.eks. din internetprotokoladresse (IP), dit enheds-id, din browsertype og hvornår, hvor ofte og hvor længe du interagerer med tjenester/indhold. Dette gør vi for at kunne måle og analysere brugen og effektiviteten af vores tjenester/indhold.
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev:
  Jeg giver accept til, at SushiMania bruger min mailadresse til, at sende nyhedsbreve til mig om info, konkurrencer, guides, opskrifter, tilbud og events på den angivne mail. Jeg er bekendt mht. at jeg kan afmelde mig nyhedsbrevet ved benyttelse af linket ”Afmeld nyhedsbrev”, som står i selve nyhedsbrevet. Dette kan ligeledes gøres ved at sende en mail til info@sushiart.dk, hvor jeg laver en anmodning om afmelding af nyhedsbrevet.
 • Anmelder vores hjemmeside
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
 1. Oplysninger vi indhenter fra tredjepartskilder
 • Vi kan modtage personoplysninger fra tredjepartskilder, men kun hvor vi har bekræftet, at disse tredjeparter enten har dit samtykke til at behandle oplysningerne, eller i øvrigt har hjemmel til at behandle oplysningerne i overensstemmelse med gældende lov eller forordning.
 • Analyserapporter og markedsundersøgelser: Vi indsamler oplysninger fra tredjepartskilder om, hvordan du reagerer på og interagerer igennem markedsføringstiltag, så vi kan tilpasse vores markedsføring og tjenester i overensstemmelse hertil. 

Sikkerhed

Kunden kan altid have tillid til, at vi håndterer og opbevarer persondata forsvarligt og aldrig til formål der ikke er nævnt her. Vi beskytter dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi videreformidler aldrig kundens data til tredjepart. Som kunde er du også selv ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger. Hvor du har valgt en adgangskode, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig.

De tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi anvender, er beregnet til at tilvejebringe et passende sikkerhedsniveau, som passer til de risici, der er forbundet med behandlingen af dine personoplysninger. Vi råder dig til ikke at dele din adgangskode med nogen, og til at bruge en unik adgangskode. Vi hæfter ikke for eventuelle uautoriserede transaktioner, der indgås ved hjælp af dit navn og din adgangskode.

Juridiske forhold
Ved at afgive en ordre på hjemmesiden garanterer du, at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler, og at du er over 18 år gammel.
Ovenstående kan have indflydelse på din ordre, hvis du er under 18 år gammel, idet en ordre, der indeholder eksempelvis køb af cigaretter eller alkohol, således ikke vil blive accepteret.

Ordrebehandling & betaling
Vi modtager betaling via et sikkert betalingssystem. Priserne er i DKK og vises inkl. 25 % moms. Der anvendes et betalingssystem fra NETS. Kommunikationen med dette betalingssystem er testet og godkendt. Alle kortdata sendes krypteret.
Der tilbydes ikke betaling via efterkrav.
I tilfælde af, at din betaling ikke godkendes, vil din ordre ikke blive behandlet eller kommunikeret til Sushimania ApS samt Mnna ApS. 
Ved afgivelse af din bestilling vil vi begynde at behandle din ordre ved at sende den til Sushimania ApS samt Mnna ApS, og vi sender dig besked pr. e-mail om, at bestillingen er modtaget, og at din bestilling er ved at blive behandlet.
Når du betaler med kredit- eller debetkort, kan du blive bedt om at vise kortet/transaktionen til  Sushimania ApS samt Mnna ApS ved afhentning som identifikation og som kontrol af, at informationen på kortet/kontoen stemmer overens med ordren. Bemærk venligst, at der kan være forsinkelse i behandlingen af kortbetaling og transaktioner, og at dette kan betyde, at det kan vare op til tres (60) dage, før betalingen trækkes på din bankkonto eller på dit kredit- eller debetkort.

Priser
Denne hjemmeside indeholder et stort antal menuer, og der er altid en risiko for, at nogle af menuerne indeholder forkerte priser. I sådanne tilfælde har Sushiart ApS samt Mnna ApS ingen forpligtelse til at sikre, at du får bestillingen til en lavere pris end den aktuelt gældende, eller til at kompensere dig i forbindelse med forkerte prisangivelser, såfremt den forkerte pris er åbenlys forkert, og du burde have indset dette i forbindelse med din bestilling.

Betalingsmetode
Betaling skal ske med et af de betalingskort, der accepteres af Sushiart ApS samt Mnna ApS. Dette fremgår af hjemmesiden.

Fortrydelsesret og/eller ændring af ordre
Når du har afgivet din ordre, og din betaling er autoriseret, kan du ikke annullere din ordre og kan heller ikke få pengene refunderet. Hvis du ønsker at ændre din ordre, kan du kontakte den Sushiart butik, som du har lavet ordren i.
Såfremt butikken allerede har påbegyndt forberedelse af din ordre, er der ingen fortrydelsesret på ordren eller refundering af betaling.
Hvis du ønsker at ændre din ordre, efter den er afgivet, og betalingen er godkendt, kan du kontakte den pågældende butik på det pågældende opgivne tlf., og vi vil forsøge at hjælpe dig med dit ønske. Der er dog ingen garanti for, at Sushiart ApS samt Mnna ApS  kan acceptere dine ønsker.

Reklamationsret
Der ydes til enhver tid den lovpligtige reklamationsret på 2 år ved onlinekøb hos Sushiart ApS samt Mnna ApS. 
Vi gør dog opmærksom på, at der på fødevarer er begrænset reklamationsret jævnfør levnemiddelsloven.
Der er afgrænset reklamationsret på fødevarer, da disse har en naturlig holdbarhed, og evt. reklamation skal foregå samme dag. 
Går der længere tid, kan du ikke gøre dit krav gældende. 
Ved reklamation skal maden tilbageleveres til Sushiart ApS samt Mnna ApS. 

Klager
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af et produkt eller den service, du har købt hos Sushiart ApS samt Mnna ApS, kan du give feedback til os i form af anmeldelser, kommentarer og bedømmelser på telefon 60110622 eller mail info@sushiart.dk

Levering
Der tilbydes levering af de købte varer på denne hjemmeside. Varerne leveres af Sushiart ApS samt Mnna ApS. Det er købers ansvar, at de angivne leveringsoplysninger er korrekte. Sushiart ApS samt Mnna ApS  fralægger sig ansvaret for udlevering til forkert person eller forkert oplyst adresse. Vi fralægger os al ansvar i forbindelse med levering af varen hos kunder. Øvrige leveringsbetingelser, der henvises til pågældende leverandør.